Om oss

Därför ska du välja oss

Vad kul att du hittat hit! På City Sten Service Sverige i Huddinge är vi proffs på stenläggning, dränering och andra typer av markarbeten och det är hit du vänder dig när du vill ha hjälp att göra din tomt eller anläggning till ett blickfång. Kvalitet är vårt ledord utöver det faktum att vi är experter på mark, asfaltering och stenläggningar med mera. Med oss blir jobbet snyggt utfört, håller länge och får dig att önska att du hade vänt dig till oss redan tidigare. Vårt syfte är att göra dig nöjd på alla plan och vi tror att vi kan lyckas!

Vad kan vi stå till tjänst med?

Ditt hus ska må bra och vara fuktfritt. Samtidigt vill du att trädgård, uppfart, gångar och omgivning ska vara snyggt att titta på och vistas i. Hur nödvändig eller efterlängtad ditt projekt än är, ser vi till att det blir korrekt utfört och att du får garantier på jobbet. Kontakta oss när du behöver gräva ett avlopp, lägga fin betong på farstun, göra en tilltalande garageuppfart eller förbättra hela din tomt. Bolla med oss när du vill ha hjälp med färger, mönster och idéer. Du kan även be att få se några av våra referenser eller titta på bilder från föregående uppdrag för att få en bättre uppfattning.

Vi hjälper dig!

Slå oss en signal

Är du fortfarande kvar och undrar över hur du ska ta den första kontakten? Kul, säger vi. Vi gläds redan åt att få komma med våra maskiner och göra din tomt, mark eller uppfart till en glädjesyn. Skicka iväg ett mail, fyll i formuläret eller slå en pling till oss så svarar vi direkt eller återkopplar inom mycket kort. Oavsett om du bara har en fråga eller vill ha en offert som vi går vidare med, står vi till tjänst. Eftersom markarbeten är vår specialitet älskar vi lika mycket att prata om det som att vara på plats och fixa.

Vi diskuterar sedan igenom dina önskemål, ger dig en offert och växlar idéer för att se vad som är möjligt och vad som behöver justeras. Om du väljer att anlita oss kan du vara säker på att få de bästa plattsättarna i hela södra Sverige.

Välkommen till oss! Vi står för trygghet, effektivitet och glada hantverkare.

Skicka en offertförfrågan till oss.