Dränering

Vi fixar dräneringen åt dig.

Vi är med dig hela vägen

Är det dags för dig att utföra en dränering? För att ditt hus ska må så bra som möjligt och för att du ska förhindra fuktskador är en dränering något som är av största vikt. Vi rekommenderar att du utför en sådan med jämna mellanrum, men i dessa fall räcker det vanligtvis bra med 25-30 år mellan varje varv. Visst kan man på egen hand utföra arbetet, men det är svårt, hårt, tidskrävande och tungt. Genom att anlita oss på City Sten Service Sverige hjälper vi dig från början till slut.

Vi hjälper dig!

När behöver du dränera?

Det finns flera orsaker till varför du bör se till att dränera ditt hus. Den allra viktigaste är dock för att du ska se till att hålla fukt och väta så långt bort från husgrunden som möjligt. När temperaturskillnader uppstår är det lätt att det bildas kondens, t.ex. om det väl väldigt varmt utomhus, men svalt i din källare. Om fukt och väta har en möjlighet att ta sig in i bostaden så är risken stor att ditt hus kan drabbas av fuktskador så väl som mögel. En dränering kan visserligen låta jobbig, men det kommer vara betydligt mer jobbigt (och dyrt) att dessutom behöva ta hand om en möglig källare.

Vi erbjuder dig professionell och högklassig service och naturligtvis har vi de maskiner och verktyg som behövs för att komma åt de lite mer svåråtkomliga platserna också. Även om dränering är något som kommer att utföras på din tomt så har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget ser till så att du får dra av hälften av arbetskostnaden, vilket gör att det inte svider lika mycket i plånboken. Vi ser naturligtvis till att hjälpa dig med hela avdraget och du får en faktura med korrekt pris direkt. För den som önskar har vi också möjlighet att återställa din tomt efter att dräneringen är utförd, så väl som att vi kan hjälpa dig att förbättra tomten och göra det yttersta av din mark när arbetet är slutfört och klart.

Skicka en offertförfrågan till oss.