Stenläggning

Lämna stenläggningen till oss, vi har lång erfarenhet & bred kunskap.

Vi hjälper dig lyfta din trädgård

Vem drömmer inte om att få ha en trädgård som är både vacker och lättskött på en och samma gång, men går det verkligen att kombinera dessa två saker? Vi på City Sten Service Sverige tycker att det är en självklarhet att du ska kunna ha en snygg och stilig trädgård där du inte behöver spendera många timmar för att den ska se bra ut.

Vi på City Sten Service Sverige är redo att rycka in när du önskar stenläggning i din trädgård så väl som runt din bostad. Stenläggning lämpar sig även om du vill lägga vacker sten runt ett specifikt träd, i din rabatt eller varför inte sätta trappan i större fokus än idag? Har du en garageuppfart som ser tråkig ut så kan stenläggning även här vara ett riktigt bra alternativ. För det första så kommer du att få tomten att se betydligt mer välskött och ordningsam ut, men det kommer även blir enklare för dig att föra in och ut fordon. Att ha en lättskött trädgård och tomt är faktiskt viktigare än man kan tro. Det första som du och eventuella gäster kommer att se är nämligen utsidan av huset och det är inte alla som vill lägga ner den tid som krävs på att sköta en ”bar” mark. Det behöver i sin tur inte handla om ett ointresse för tomten, utan kan likväl handla om att man är äldre eller har en sjukdom som gör att hårt arbete inte är lämpligt.

Vi hjälper dig!

Vi har lång erfarenhet av stenläggning

Inte nog med att vi har lång och bred kunskap inom stenläggning så är vi även estetiskt lagda. Det betyder att vi kan sten till punkt och pricka och hjälper dig mer än gärna att välja ut ett stenmaterial som passar dig bäst, så väl som mönster eller färg på stenen. Även om detta kan låta som en enkel uppgift så kan det vara svårt att veta vad man ska välja när man ser hur stort utbudet är. Med våra professionella stenläggare och den rådgivning som vi kan ge dig blir valet dock mycket enklare och du kan få hjälp med stenläggningen snabbare.

Det är viktigt att du säkerställer att din tomt är så optimal som möjligt och det är här som vi kommer in i bilden. Vi kan hjälpa dig att ta fram en bra och tydlig situationsplan för att säkerställa att fastighetsgränserna följs såväl som att underlätta tillfartsvägar för att garantera att slamtömningar kommer att gå så smidigt som möjligt i framtiden.

 

Skicka en offertförfrågan till oss.